0

per shot luts

Hi,

 

i have written a small mu package to deal with our luts. It's working good but whenever I assign a new lut to the color node (triggered by the new source event) all clips receive the same lut. Is there a way to only assign a lut to the footage that came in new?

readLUT(lut, "#RVColor");
setIntProperty("#RVColor.lut.active", int[] {1});

This replaces the FileLUT completely for all sources, I would liek to keep the assigned FileLUTs and only apply it to the new source.

 

Any ideas?

4 条评论

  • 0
    Avatar
    Michael Wortmann

    got it, rtfm helped, as usual ;)

  • 0
    Avatar
    Alan Trombla

    Hi Michael,

    I think you're saying you're good now, but for anyone else that runs into this:  the "#RVColor" syntax is addressing nodes "by type", so it can apply to more than one node.  Details in the Addressing Properties section of the manual. 

    Cheers,

    Alan

  • 0
    Avatar
    John Vanderbeck

    Any chance the explanation here can be expanded?  We are running into the same issue.  I understand that #RVcolor is global, but how do you reference the color node for each specific source?  sourceGroup000001_source.color.lut?

    In our specific case we are actually trying to modify the stereo.relativeOffset property for each loaded source.

  • 0
    Avatar
    John Vanderbeck

    As a followup for future generations, I think i've got it figured out.  You have to combine the name of the source with the name of the node in the first part.  So "sourceGroup000001_sourceStereo.stereo.relativeOffset"

请先登录再写评论。